Bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Saman Uncle Seekers


GAMBAR PANAS SITI AISHAH DAN UNCLE SEEKERSKami pasti ramai yang sudah tahu mengenai pendedahan ‘cinta syyhh’ yang dibuat oleh Syed Abdullah Hussein Al-Attas atau lebih dikenali sebagai Uncle Seekers melalui blog’nya baru-baru ini. Maklumlah, pendedahan yang melibatkan orang kenamaan yang boleh kami kategorikan sebagai sebuah pendedahan yang berprofail tinggi.
Ekoran pendedahan yang dibuat oleh Uncle Seekers itu, bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman, yang juga merupakan watak utama dalam pendedahan ‘cinta syyhh’ itu telah memfailkan saman terhadap Uncle Seekers kerana telah bertindak melanggar maklumat sulit baginda yang tidak sepatutnya didedahkan kepada umum.
Selain saman terhadap Uncle Seekers, Siti Aishah yang juga sebagai plaintif turut memfailkan saman ke atas bapa Uncle Seekers iaitu Syed Hussein Al-Attas yang merupakan defendan kedua. Tarikh pendengaran interparte ditetapkan pada 22 Disember ini di Temerloh, Pahang.
GAMBAR PANAS SITI AISHAH DAN UNCLE SEEKERS
Dari awal lagi kami sudah dapat agak yang perkara ini (saman) akan berlaku sebab pendedahan ‘cinta syyhh’ yang dibuat oleh Uncle Seekers itu seakan mengaibkan Siti Aishah. Tambahan pula, Siti Aishah kan ‘orang besar’, mana mungkin baginda akan membiarkan perkara ini begitu sahaja.

UKI® lepas carik hantu carik pasal plak uncle seekers nih...kan dah kena...

sumber : zonartis

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...